2017. január 31., kedd

IFJÚ TERMÉSZETBÚVÁR foglalkozás-bérlet



Tudnivalók az Ifjú Természetbúvár  múzeumi foglalkozás-bérletről:

Célok: mint megyei múzeum természettudományi osztálya, nagyon fontosnak tartjuk a természettudományos ismeretterjesztés tanórán kívüli lehetőségeinek biztosítását a város és környéke iskolái számára. Mivel az év során, a mellékelt kiállításnaptárnak megfelelően nagyon változatos témakörökben tartunk foglalkozásokat, célunk, hogy azonos iskolából (esetleg osztályból) minél többféle időszakos és jeles napokhoz kapcsolódó foglalkozáson vegyenek részt a gyerekek.


Kik vehetik igénybe? 
A bérletet akár egy-egy osztály, akár a teljes iskola használhatja. Ezzel  a megoldással a rendszeresen járó iskoláknak szeretnénk kedvezni, és egyúttal az alkalmanként járókat rendszeresebb foglalkozás-részvételre motiválni.



Foglalkozások fajtái:
jelenlegi foglalkozásink választéka itt található: http://www.jpm.hu/index.php?m=2&s=5 
Emellett a kiállításnaptárban szereplő időszakos kiállítások mindegyikéhez korosztályok szerint bontott múzeumpedagógiai foglalkozásokat hirdetünk.



A bérlet adta kedvezmény: 
a bérlet 3+1 természettudományos foglalkozásra szól, 20-35 fős létszámra igényelhető csoportbérlet. A kedvezmény lényege, 
hogy 4 foglalkozást mindössze 3 foglalkozás áráért veheti igénybe az iskola, az általuk kért és közösen egyeztetett időpontban.
Amennyiben egy-egy osztály önállóan veszi igénybe a kedvezményt, extra kiegészítésként (a 4 foglalkozás mellett) felajánljuk  a közreműködést egy iskolai terepi programon (vízvizsgálat, növényismereti séta, akadályversenyen egy múzeumi állomás biztosítása, stb.)

A bérlet érvényességének időtartama: 
365 nap, a vásárlás időpontjától számítva. 
(Pl. egy 2017 szeptember 17-én vásárolt bérlet 2018 szeptember 17-éig felhasználható!) A vásárlás dátumát a bérleten feltüntetjük. A bérlet 2017. február 1-jétől bármikor igényelhető.

A bérlet ára és feltételei: 


Az ár 2017. október 1-jétől 1800 Ft/fő X a vállalt csoportlétszám. 



Ügyintézés: 
A bérletet  a JPM TTO osztálya  intézi, a jelentkező iskolák számára.

HA A BÉRLET ÁRÁT A SZÜLŐK VAGY ISKOLAI ALAPÍTVÁNY FEDEZI, nem szükséges szerződést kötni, a csoport egyszerűen készpénzes vagy átutalásos számlára veheti meg a bérletet.

Jelentkezés: e-mailben, a termtudmuzeumpecs@gmail.com címen. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése