2017. január 31., kedd

Időszakos kiállítás-naptár, 2017.

1. Virágok a föld alól - 2. Madarak földön, égen 2016.
2017. február 25-éig (VÁLTOZÁS!)

  A vendégkiállítás válogatás a Nagybányai Ásványtani Múzeum gyűjteményének legszebb ásványaiból. Kiállításunkat ismertető cikk az Artkalauz kiállítási magazinban: itt


Válogatás a BirdPhotography.hu fotósainak 2016-ban készült legkiválóbb alkotásaiból. Kiállításunkat ismertető cikk a Turistamagazinban: itt


3. Mesélő vizek – az igazi vízipók 2017. március 7 - április 30.
A békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum vendégkiállítása a vizek (folyók, holtágak) élővilágáról.Megismerjük a Vízipók rajzfilm valódi szereplőit, tudományos és játékos megközelítésből.
Információ: itt

4. Levéltitkok 2017. május 5-augusztus 31-éig.
A Magyar Természettudományi Múzeum vándorkiállítása a természet és különösen a növények évszakos, fénnyel összefüggő változásait mutatja be, sok interaktív múzeumpedagógiai eszköz bevonásával.
Információ: itt és itt

5. Hej, halászok.. 2017. szeptember 10-november 10.

A kaposvári Rippl-Rónai Múzeum vendégkiállítása a halászatról és halakról – egy ősi mesterség tárgyi világának és természetismereti hátterének bemutatása.

6. Erdei gombák kiállítása októberben
tavalyihoz hasonló gombakiállítást és gombász hétvégét 2017-ben is tervezünk, reméljük az időjárás is kedvez a gombák megjelenésének7. Madarak földön, égen 2017. 2017. november 18.
Válogatás a BirdPhotography.hu fotósainak 2017-ben készült legkiválóbb alkotásaiból.A kiállítások mindegyikéhez hirdetünk több korosztálynak szóló múzeumpedagógiai foglalkozásokat. 

Emellett állandó foglalkozásaink a honlapon elérhetőek:
www.jpm.hu. Információ-kérés és bejelentkezés: termtudmuzeumpecs@gmail.com
A kiállítások pontos kezdő- és záró időpontjai esetében a változás jogát fenntartjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése