2013. április 18., csütörtök

Manó múzeum képei 2013. áprilisban - Legközelebb május 18-án várja Erika a piciket Pécsett a Természettudományi Múzeumban



Béres Erika Manó múzeuma a legkisebbeknek szóló természettudományi program. Többször volt szerencsém látni Erika milyen egyéni, különleges programot alakított ki a piciknek, amit ők láthatóan nagyon élveznek. A programsorozatra igen sok visszajáró gyermek van, és tudjuk azt is, hogy nem csak a szülők, hanem gyerekek is visszakérik magukat. A foglalkozás során Erika játékosan dalokkal egybeszőve ismerteti meg az "erdei világot", állatokat, növényeket, múzeumi állatokon be is mutatja ezeket. Mozgásos feladatok sem maradnak el, és a gyerekek kis ajándékot is kapnak legtöbbször, hogy ne "üres kézzel" térjenek haza.

Legközelebb május 18-án, szombaton várja Erika a kicsiket. Már fogadjuk a bejelentkezéseket.
9.30-kor és 10.30-kor. 


Szomorúság az örömben, hogy gyermekeink egy igen rossz állapotú kiállítóteremben kénytelenek tölteni ezt a időt. Igen rossz állapotú padlószőnyegen ülve is élvezik a foglalkozást, és azt gondoljuk gyerekeink, a jövőnk ennél többet érdemel. A padlószőnyeg cseréjéhez, és a kiállítóterem festéséhez minden támogatást, ötletet, javaslatot szívesen fogadunk elérhetőségeinken érdeklődve.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése