2014. október 12., vasárnap

Polihisztor tábor 7-12 éveseknek az őszi szünetben a Természettudományi Múzeumban (Pécs, 2014)

2014. Október 27-30. között, tehát az őszi szünetben 7-12 éveseknek szóló napközis tábor indul a JPM Természettudományi Osztályának szervezésében a Herman Ottó emlékkiállításhoz és vándortanösvényhez kapcsolódóan.Íme a felhívás szövege: "Hogyan lehetsz polihisztor? Herman Ottó emlék-kiállításunkhoz és vándortanösvényünkhöz kapcsolódó napközis táborunkban megtudhatod! Herman Ottó nyomába szegődve járhatod a pákászok és halászok ösvényeit, madarászhatsz, néprajzi érdekességeket kutathatsz, és gyakorolhatod a természetábrázolás csínját-bínját illusztrátor-grafikus közreműködésével. 

Programok: délelőttönként természetábrázolás (képzőművészeti foglalkozások), délután foglalkozások természetbúvár és néprajzi témakörben, városi búvárkodás a Terráriumban és a Néprajzi Múzeumban, kirándulás és madarászás az orfűi Herman Ottó-tónál.

Ellátás: éttermi menüebéd.
Részvételi díj: 11.000 Ft + távolsági busz költsége
Jelentkezés: 2014. október 20-áig, e-mail: varga.agnes@jpm.hu,
Kérjük elsősorban e-mailben jelentkezzen. További információ: telefon: (72) 213-419

Néhány további részlet az Őszi szüneti Herman Ottó Emléktáborunkról:

EGY NAPOS PROGRAMRA IS LEHET JELENTKEZNI, 2800 Ft/ nap áron.


1. A NAPIREND: 7.45-től várom a gyerekeket a Szabadság út 2. szám alatt, a kiállítótérben. Délután 16.30-ig lehet őket hazavinni.

A délelőtti foglalkozásokat (a reggeli, Herman Ottós bemelegítő-játékokat követően) három napon át Pál Rita grafikus tartja (illusztrációit bemutató blogja: http://rittipaulo.blogspot.hu/), természetábrázolás, geometria a természetben és a művészetben témakörben.

2. A délutáni programok a Herman Ottó vándorkiállítás játékos feladataira épülnek, illetve ezek kapcsán ellátogatunk a Néprajzi Múzeumba is, és a a zoológiai témákhoz kapcsolódva a Terráriumban is részt veszünk interaktív foglalkozáson.

3. Az egész napos kirándulást 30-ára, csütörtökre, az utolsó napra tervezzük. természetesen kísérőnk is lesz a túrán, és a városi programokon is.

4. Létszámunk a táborban: min. 8, max. 15 fő.

5. Éttermi menüebédet kapnak a gyerekek. Kérjük, tízórait hozzanak magukkal.

6.. Befizetés: lehetőség szerint készpénzesen. Október 20. a jelentkezési határidő, fizetési lehetőség a JPM Természettudományi Osztályán 20-21-22-én 8-16 óráig, vagy kérésre ettől eltérő időpontban is.
Időpontot egyeztetni a varga.agnes@jpm.hu címen, és a 30-2575170 telefonon lehet.

Bejegyezte, fotók: Varga Ágnes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése