2021. december 17., péntek

Vizsgáztunk - Kötelező és választható képzések a múzeumban

Az osztály munkatársai az elmúlt időszakban több kötelező és önkéntes továbbképzésen is sikeres vizsgát téve vettek részt.

🐞 Mindenki sikeresen vizsgázott a Gyűjteményi nyilvántartások és gyűjteménykezelés kötelező továbbképzésen a Magyar Nemzeti Múzeum Országos Muzeológiai Módszertani és Információs Központ szervezésében.

🐞 Hasonlóképp minden munkatársunk teljesítette Az állományvédelem alapjai kötelező továbbképzést is a Magyar Nemzeti Múzeum Országos Muzeológiai Módszertani és Információs Központ szervezésében.

🦗 Kisbenedek Tibor osztályvezető a Stratégiaalkotás választott továbbképzést is sikeresen teljesítette, amit a Damjanich János Múzeum és a Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ szervezett

🦋 Új kolléganőnk, Morvai Anita Projektmenedzsment a múzeumban, Kommunikáció és a Bevezetés a Múzeumi Spektrumba c. választott képzéseken vett részt sikeres vizsgát téve. A kurzusokat a Magyar Nemzeti Múzeum Országos Muzeológiai Módszertani és Információs Központ szervezte.

🦇 Anita sikeresen levizsgázott továbbá denevérgyűrűzőként is, így denevérkutatói feladatokat is el tud majd látni. A vizsgát a Magyar Természettudományi Múzeumban szervezték az Agrárminisztérium védett állatfajok védelmére, tartására, hasznosítására és bemutatására vonatkozó rendeletének felhatalmazása alapján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése